Home page > SpeakUp&BeHeard
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
 

SpeakUp&BeHeard!

az Ön hangja fontos a Chiesi számára

A Chiesinél nagyon komolyan vesszük az átláthatósággal és a megfelelőséggel kapcsolatos felelősségünket.

Annak érdekében, hogy segítsen nekünk feltárni és kezelni a Chiesi Magatartási kódexének esetleges megsértését, a jogszabályok vagy előírások megszegését, illetve azokat a visszaéléseket, amelyek veszélyeztethetik a Chiesi üzleti tevékenységét vagy hírnevét, vagy kárt okozhatnak harmadik félnek, szívesen fogadjuk és javasoljuk az ilyen esetek bejelentését.

A Chiesi munkatársai és a Chiesi alkalmazásában nem álló személyek egyaránt jelenthetik aggályaikat a Chiesi „SpeakUp&BeHeard”platformján.

Ha Ön munkavállaló, kérjük, első körben próbálja a már meglévő belső jelentési csatornáinkat használni (pl. HR és/vagy jogi és megfelelőségi osztály, az alkalmazandó nemzeti szabályoknak és eljárásoknak megfelelően), és tájékoztassa felettesét aggályáról. Abban az esetben, ha nem szeretné a szokásos belső csatornákon keresztül jelenteni aggályát, használhatja a Chiesi „SpeakUp&BeHeard” platformot.

A „SpeakUp&BeHeard” platformon keresztül jelenteni tudja a Chiesi Magatartási kódexének vagy a jogszabályok és előírások bármilyen feltételezett megsértését, amely különösen, de nem kizárólag a sokszínűséget és a befog-adást, a munkavédelmet, az egészségügyi szakemberekkel és/vagy a betegekkel való együttműködést, az emberi erőforrásokat, a környezetet, a vesztegetést, az adatvédelmet, az állatjólétet és az antitröszt-intézkedéseket érinti.

Számunkra fontos személyes adatainak védelme! A „SpeakUp&BeHeard” bejelentési eszközöket úgy terveztük, hogy a legmagasabb szintű védelmet és titkosságot biztosítsák, az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően (bővebb információt itt talál).

Biztosítékot tudunk nyújtani arra vonatkozóan, hogy a bejelentők mindig védelemben részesülnek: elköteleztük magunkat amellett, hogy minden bejelentőt megvédünk a diszkrimináció és/vagy megtorlás valamennyi formájától a jóhiszeműen tett bejelentés kapcsán.

A „SpeakUp&BeHeard” platformon keresztül benyújtott minden bejelentés kellő elbírálásban részesül, és megfelelő értékelési folyamaton megy át.

Megjegyzés: amennyiben nemkívánatos gyógyszerhatásokkal/reakciókkal kapcsolatban tesz bejelentést, kérjük kattintson ide

Pin Icon