Home page > SpeakUp&BeHeard
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
 

SpeakUp&BeHeard!

az Ön hangja fontos a Chiesi számára

A Chiesinél nagyon komolyan vesszük az átláthatósággal és megfeleléssel kapcsolatos felelősségünket.

Annak érdekében, hogy segítsen nekünk feltárni és kezelni a Chiesi Magatartási kódexének, esetleges megsértését, a törvények vagy előírások megszegését, vagy olyan visszaéléseket, amelyek veszélyeztethetik a Chiesi üzletmenetét vagy hírnevét, vagy kárt okozhatnak harmadik feleknek, szívesen fogadjuk és bátorítjuk az ilyen esetek bejelentését.

A Chiesi munkatársai és a Chiesi alkalmazásában nem álló személyek egyaránt jelenthetik aggályaikat a Chiesi „SpeakUp&BeHeard”platformján.

Ha inkább a Chiesi „SpeakUp&BeHeard” forródrótot szeretné használni aggálya bejelentéséhez, kérjük kattintson ide és hívjon minket a megadott számok egyikén.

Ha Ön munkavállaló, kérjük, első körben próbálja a már meglévő belső jelentési csatornáinkat használni (pl. HR és/vagy jogi- és megfelelőségi funkció, az alkalmazandó nemzeti szabályoknak és eljárásoknak megfelelően), és tájékoztassa felettesét aggályáról. Abban az esetben, ha nem szeretné a szokásos belső csatornákon keresztül jelenteni aggályát, használja a Chiesi Chiesi „SpeakUp&BeHeard” platformot vagy a forródrótot..

A „SpeakUp&BeHeard” platformon keresztül jelenteni tudja a Chiesi Magatartási kódex bármilyen feltételezett megsértését vagy a törvények és előírások megszegését, amelyek különösen, de nem kizárólag a sokszínűséget és a társadalmi befogadást, az egészséget és a biztonságot, az egészségügyi szakemberekkel és/vagy a betegekkel való együttműködést, az emberi erőforrásokat, a környezetet, a megvesztegetést, az adatvédelmet, az állatjólétet és a trösztellenes intézkedéseket érintik.

Számunkra fontos személyes adatainak védelme! A „SpeakUp&BeHeard” jelentési eszközöket úgy terveztük, hogy a legmagasabb szintű védelmet és titkosságot biztosítsák, az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően (kérjük tekintse meg a Chiesi adatvédelmi nyilatkozatát itt).

Biztosítékot tudunk nyújtani arra vonatkozóan hogy a bejelentők mindig védelemben részesülnek: elköteleztük magunkat amellett, hogy minden bejelentőt megvédünk a diszkrimináció és/vagy megtorlás valamennyi formájától a jóhiszeműen tett bejelentéssel kapcsolatban.

A „SpeakUp&BeHeard” felületen benyújtott jelentésekre kellő figyelmet fordítunk, és megfelelő értékelési folyamaton esnek át.

Megjegyzés: amennyiben nemkívánatos gyógyszerhatásokkal/reakciókkal kapcsolatban tesz bejelentést, kérjük kattintson ide

Pin Icon