Home page > Cégünkről > Céljaink és értékeink
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Célkitűzésünk, hogy kutatásra összpontosító nemzetközi csoportként váljunk elismertté, és az emberi életminőséget javító innovatív gyógyszerészeti megoldásokat fejlesszünk ki és hozzunk forgalomba.

Arra törekszünk, hogy önbizalommal, jó együttműködő képességgel és magas színvonalú vállalkozó szellemmel jellemezhető csapatot tartsunk fenn.

Célunk, hogy eredményeinket személyes integritással, társadalmi felelősségvállalással és környezettudatos módon működve érjük el.

Vállalatunk célkitűzéseinek teljesítése során folyamatosan megőrizzük, munkatársainkkal és partnereinkkel megosszuk és napi munkánk során a gyakorlatban is alkalmazzuk értékeinket:

Megbízható vállalat

Azt szeretnénk, ha részvényeseink minden szinten átlátható etikus viselkedést folytató és megkövetelő, a vállalati társadalmi felelősség elvei szerinti normáknak és szabályozásoknak megfelelő szervezetként ismernék el cégünket.

Emberközpontúság

Szilárd meggyőződésünk, hogy munkatársaink jelentik a vállalat legnagyobb értékét. Ezért arra törekszünk, hogy folyamatosan elősegítsük és kielégítsük a fejlődési igényeket, különös figyelmet fordítva a munkakörnyezet minőségére és a kollektív jólétre.

Csapatszellem

Céljaink eléréséhez nem elég, ha egyes szakembereink egyénileg érnek el eredményeket. Sikerünk forrását a csapatként együttműködő munkatársak jelentik, akik számára a csapat sikere fontosabb az egyéni sikereknél.

A Chiesi mi vagyunk

Minden munkatárs szerves része a vállalatnak, belőlük és velük épül a jövő, és ők viszik tovább különleges értékeinket. Mindannyian, mindenféle szempontból és minden érintett fél felé felelősek vagyunk a cég jó hírnevéért.

Értékteremtés

Hajtóerőnk a vállalkozási szellem és innováció útján történő értékteremtés a jelenben és a jövőben is. A vállalkozó szellem azt jelenti, hogy képesek vagyunk felelősséget vállalni és felmérni a kihívásokban rejlő kockázatokat, és megragadni azon lehetőségeket, amelyek elveinkkel összhangban állnak. Az innováció azt jelenti, hogy képesek vagyunk a folyamatos változásra, az intuíció értékének és a szakmai közösségünktől származó ötletek folyamatos elismerése útján.

Ügyfélközpontúság

Célunk, hogy folyamatosan értékeljük és felismerjük ügyfeleink igényeit, valamint termékeink és szolgáltatásaink kiválósága és a napi munkánk során tanúsított figyelmes ügyfélkezelés útján maximális elégedettséget garantáljunk.