Home page > Szociális felelősségvállalás
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Mélyen hiszünk az emberközpontúságban, és úgy véljük, hogy minden vállalatnak az egyénre kell koncentrálnia. A vállalati döntések és tevékenységek által közvetlenül érintettek közé tartoznak többek között dolgozóink és családjaik, beszállítóink, ügyfeleink, a helyi közösség, a bankok, az állami hatóságok, a média, a versenytársak és minden más érdekelt fél.

A Chiesi számára a vállalati társadalmi felelősségvállalás a társadalommal, alkalmazottainkkal, a környezettel és a környező területekkel folytatott etikus kapcsolatot jelenti. Nem időnként elővett vagy mérhető tevékenységből, hanem értékekből, gyakorlatokból tevődik össze, melyek alapvető szerepet játszanak a vállalat szervezésében és üzletvitelében, beleértve a gyártást, a forgalmazást, a kommunikációt, a betegekkel fenntartott kapcsolatot és egymás támogatását.

Arra törekszünk, hogy értékeink és identitásunk megőrzése mellett szociális elkötelezettségeink lépést tartsanak a fenntartható üzleti növekedés ütemével. Ennek konkrét megnyilvánulásai környezetvédelmi és -biztonsági programok, valamint az alkalmazottak, a betegek és a helyi közösségek számára létrehozott kezdeményezések, amelyek a Chiesi Vállalatcsoport tevékenységeiben érintett minden országban megtalálhatók: társadalmi felelősségvállalásunk nem áll meg a földrajzi határoknál.