Home page > Cégünkről
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

A Chiesi Csoportról

A Chiesi egy nemzetközi, kutatás-orientált biogyógyszerészeti vállalatcsoport, amely a légúti betegségek, a ritka betegségek és a speciális ellátás területén fejleszt és forgalmaz innovatív terápiás megoldásokat. A vállalat célkitűzése az emberek életminőségének javítása, valamint a felelősségteljes működés a közösség és a környezet szempontjából egyaránt.

Jogállásának Benefit Corporation vállalatra történő módosításával Olaszországban, az USA-ban és Franciaországban, a Chiesi közös értékteremtés iránti elkötelezettsége a társadalom egésze felé jogilag kötelező erejű és központi szerepet játszik a vállalati szintű döntéshozatalban. A Chiesi 2019 óta a világ legnagyobb B Corp minősítésű biogyógyszerészeti vállalatcsoportja, amely egyben azt is jelenti, hogy fenntarthatósági erőfeszítéseinek mérése és értékelése a legambiciózusabb globális szabványok szerint történik. A vállalat nettó nulla kibocsátási szintet tervez elérni 2035-ig.

A több mint 85 év gyógyszeripari tapasztalattal rendelkező Chiesi központja az olaszországi Pármában található, világszerte 30 országban tevékenykedik több mint 6000 munkatárssal. A Csoport Pármában található kutatás-fejlesztési központja hat másik jelentős – franciaországi, egyesült államokbeli, kanadai, kínai, egyesült királyságbeli és svédországi – K+F központtal karöltve végzi munkáját.

 

További információkért kérjük látogasson el a www.chiesi.com weboldalra.

 

Médiakapcsolat:

Carla Arrieta Martinez

A Globális Külső Kommunikáció és Médiakapcsolatok részleg vezetője

Tel.:   +39 340 8879754

E-mail: c.arrieta@chiesi.com

 

Alessio Pappagallo

Sajtóiroda vezető

Tel.:   +39 339 589483

E-mail: a.pappagallo@chiesi.com